Porovnať (0)

Blog


Zimné
Recenzie
Trendy

Zima 2017/18 v ponuke rakúskeho Fischera


Tradičný výrobca nášho južného suseda označuje už dlhú dobu TOP produkty svojej závodnej rady – RC4. Po minuloročnom veľkom úspechu modelov RC4 The Curv, bola táto rada tento rok rozšírená. Vedľa už známych The Curv CBThe Curv DTX a The Curv Ti pribudli The Curv GT a dámske prevedenie My Curv. The Curv GT je nový najvýkonnejší model širších stabilných lyží do všetkých podmienok s DNN zo závodného oddelenia, navyše so skvelým designom. My Curv sú taktiež lyže s novou konštrukciou The Curv určené pre ambiciózne lyžiarky. Celú radu The Curv ocenia jazdci s dobrou technikou jazdy, ktorí vedia vyjsť oblúk po hrane a majú radi vyššiu až vysokú jazdnú rýchlosť.

 

Modely RC4 WC RCRC4 WC SCRC4 Speed, celá rada Progressor (F16F18F19) a rada Pro MTN (74 PT77 TPR80 TPR80 TI80 TI White86 TI95 TI) vychádza zo zavedených a obľúbených produktov minulých sezón, samozrejme s vylepšenými technológiami a s novým designom.

Dámska kolekcia je tento rok veľmi vzhľadovo podarená a rozlišuje modely pre vyznávačky jazdy na upravených zjazdovkách (označené My Turn) a lyže kolekcie All Mountain s označením My MTN.

 

V ponuke lyžiarskych topánok tento rok Fischer výrazne zmenil koncepciu. Veľmi intenzívne zapracoval na komforte vnútorných botičiek. Pre nás predajcov, ktorí tvarujú skelety topánok Fischer, podľa individuálnych potrieb zákazníka, vo Vacuum Fit stanici, je výborná správa, že rakúsky výrobca rozšíril túto možnosť na takmer celú kolekciu topánok 17/18. Topánky s označením Vacuum (Powered by Vacuum) možno tvarovať v spodnej časti na najviac problematických miestach nôh. Vacuum Full Fit je označenie topánok, kde možno tvarovať celý skelet. Táto možnosť výrazne zvyšuje komfort i pre jazdcov s požiadavkami na vysokú flexnú tuhosť topánok.

Celá zjazdová kolekcia Fischer pôsobí veľmi uceleným dojmom, zahrnuje celú radu technických noviniek a je perfektne vzhľadovo vyvážená – jednoducho bomba.

                                    VIDEO: Zjazdové topánky Fischer The CURV

 

V bežeckom lyžovaní Fischer dlhodobo drží post svetovej jednotky vo svojom obory. I cez tento fakt prišiel na budúcu sezónu s výraznou novinkou. V spolupráci s Rossignolem vyvinul nový typ bežeckého viazania s označením TURNAMIC. Podrážka viazania je určené pre topánky systému NNN a veľkou výhodou tohto viazania je možnosť montáže a flexibilného posunu po podložke lyží bez náradia. Toto nastavenie (špeciálne u klasickej techniky) je dôležité tak ako v závodnom sektore, tak u hobby jazdcov. Posunom vpred získava lyžiar vyššiu stabilitu predovšetkým pri stúpaní, posun vzad zase zlepšuje sklz lyží. Na základe vývoja nového viazania, ktoré je kompatibilné s podložkou v konštrukcii lyží, bude výrazná časť kolekcie predávaná len v setoch (lyže + viazanie).

                                            VIDEO: Technológia TURNAMIC

Všetky výrobky (v zjazdovom i bežeckom sektore) sú samozrejme zladené ako farebne, tak i technologicky s celou radou palíc, okuliarov, prílb, oblečenia a doplnkov, aby si každý užívateľ mohol dopriať túto značku v plnom rozsahu.







Adresa predajne

Brechtova 27/7
638 00 Brno-sever

Ako sa k nám dostanete
Zobraziť na mape

info@actisport.sk
Otváracia doba
listopad - březen:
po–pá10.00–12.00
13.00–19.00
so09.00–12.00
 
duben - říjen:
po–čt10.00–12.00
14.00–18.00
10.00–12.00
sozavreté
 
+421 915 221 019
+420 548 522 422