Porovnať (0)

Blog


Zimné
Recenzie
Trendy

Keď sa lesknú kryštály


Elan vyrobil exkluzívne lyže ozdobené kryštálmi od firmy Swarovski. Tento krásny model dostal názov Delight Black Edition.

 

Zima je kúzelné obdobie. Každý, kto niekedy obdivoval kryštály snehu lesknúceho sa v slnku, s tým určite súhlasí. V Elane ide u lyží na prvom mieste o ich funkčnosť, ale taktiež design, grafické prevedenie a estetiku... A u dámskych lyží sú tieto aspekty ešte dôležitejšie. Ženy u športového vybavenia vždy ocenia, keď je presne prispôsobené ich potrebám a prostredníctvom svojej formy vyjadrujú ženskosť a módnu nápaditosť.

Elan Delight Black Edition

Výrobca lyží značky Elan sa preto rozhodli spolupracovať s renomovanou rakúskou firmou Swarovski, ktorá sa už od roku 1895 zaoberá výrobou šperkov. Zdieľa spoločne snahu o ctenie tradícii, precízne remeselné umenie, inováciu a túžbu po dokonalosti. Obe firmy taktiež nedávno oslávili významné výročie – Swarovski minulý rok oslávil sto dvadsať rokov od svojho založenia a Elan sedemdesiat.

Vybrané boli lyže Elan Delight Supreme, najľahšie dámske lyže na svete, z ktorých vznikol krásny model Delight Black Edition. Povrch týchto lyží je ozdobený kryštálmi značky Swarovski v tvare snehových vločiek, ktoré vytvárajú pôsobivé vizuálne efekty, keď na lyže dopadá svetlo z rôznych uhlov. K týmto lyžiam dostanete špeciálny certifikát, ktorý je atestom pravosti kameňov Swarovski.

Elan Delight Black Edition

 

Lyže Delight Black Edition majú rovnaké technické parametre ako lyže Delight Supreme. Sú založené na koncepte Elan Lightskiing („ľahké lyžovanie“), ktorý kladie dôraz nielen na nízku hmotnosť, ale i na špičkový výkon lyží. Pevne veríme, že každá milovníčka tohto športu môže lyžovať ešte lepšie, pokiaľ má k dispozícii správne vybavenie, a že tieto lyže umocnia skvelý zážitok z jazdy.

Model Delight Black Edition sa okrem nízkej hmotnosti pyšní taktiež veľmi modernou konštrukciou, ktorá zaručuje výbornú ovládateľnosť a skvelú dynamiku lyží. Sú to lyže pre širokú škálu lyžiarok a ich vlastnosti najlepšie vyniknú na upravených svahoch. Využíva niekoľko najmodernejších technológií firmy Elan, napr. SlimShape, vďaka ktorej bolo možné výrazne zredukovať hmotnosť lyže. Profil Early Rise Rocker uľahčuje jazdu v oblúkoch a uľahčuje carving, zatiaľ čo drevené jadro TruLite zaručuje optimálnu pružnosť týchto lyží.

Elan Delight Black Edition

Vďaka svojej tmavej elegancii a vysokej kvalite je Delight Black Edition - spoločný produkt firiem Elan a Swarovski - exkluzívny a nezameniteľný model lyží, ktorý premení bežný deň na zjazdovke v elegantný športový a vizuálny zážitok.







Adresa predajne

Brechtova 27/7
638 00 Brno-sever

Ako sa k nám dostanete
Zobraziť na mape

info@actisport.sk
Otváracia doba
listopad - březen:
po–pá10.00–12.00
13.00–19.00
so09.00–12.00
 
duben - říjen:
po–čt10.00–12.00
14.00–18.00
10.00–12.00
sozavreté
 
+421 915 221 019
+420 548 522 422